FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
FIRA D'ENTITATS, UN ÉXIT?

Molta gent s'ha deixat caure aquest cap de setmana pel parc de Les Morisques i han visitat moltes parades muntades amb tot l'esforç, per part de les diferents Entitats que tenim al poble.
Malgrat el vent que ha fet volar més d'una carpa, el sol ha estat present els dos dies i ja podem dir que la gent n'ha gaudit i força.
Les Entitats hem pogut copsar de primera mà, el que fem, si pot ser o no del seu interès, el que millorarien, el que troben malament, etc...
Així doncs, hem pogut recollir prop de 300 signatures per demanar el soterrament de l'alta tensió, que afegirem a les 2000 que ja tenim, gent que s'ha apuntat a les llistes de distribució d'informació que tenim, gent que ens felicitava per la tasca que fem i també, gent que trobava a faltar més coses.
A nivell d'organització i com sempre, tot es pot millorar, papereres, més participació, quelcom més de material i el lloc de les carpes que, en principi, havia de ser per sorteig i al final, ha estat  “a dit”, o sigui els partits polítics al davant i el dolents al final de la fila, com ja ens tenen habituats.
Malgrat tot, la jornada la podem catalogar de positiva, esperem que la gent hagi gaudit i sens dubte, per  la propera, hi posarem més dedicació i esforç.
Un agraïment a tots els voluntaris que hi han participat amb el seu temps i la seva dedicació.

   
 
blog comments powered by Disqus