FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
A VOLTES AMB EL TRANSPORT PÚBLIC

Arrel d'un escrit d'un veí a l'Ajuntament i la trista resposta que se li ha donat, tornem a rescatar aquest problema que tenim, des de que es va suprimir la gran majoria d'autobusos i rutes que teníem, entre Sabadell-Sant Quirze-Hospital de Terrassa-Terrassa i Rubí.
Abans disposàvem d'un autobús cada hora perquè els desplaçaments a l'Hospital, no calia fer-los amb molta anticipació i l'espera per tornar, no era superior a una hora.
Ara amb el nou horari i rutes, uns es troben que per anar a Terrassa han de fer transbordament i per un trajecte que en cotxe pot durar 15 minuts, en transport públic, es pot convertir en tota una expedició. D'altres han d'agafar 3 hores abans l'autobús per anar a l'Hospital i en alguns casos, han d'esperar fins a dues hores per tornar.
La majoria d'ells són persones grans, sense transport particular i que han de patir tots aquests enrenous.
Les solucions passen per demanar un taxi, tirar mà de familiars i amics per fer aquesta ruta o perdre tot el dia a l'autobús.
L'Ajuntament enlloc de solucions, dóna excuses. No hem d'oblidar que l'Ajuntament sabia el canvi de rutes i horari que es volia fer i no va comunicar res, fins el mateix dia que es van dur a terme.
Aquest és el concepte de gestió que tenen.
De moment intentarem presentar al Ple municipal la queixa veïnal al respecte.


   
 
blog comments powered by Disqus