FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
MANIFEST EN DEFENSA DE L'AUTOBÚS A L'HOSPITAL
Com ja sabreu, des del passat mes d'octubre, el servei d'autobús a l'Hospital de Terrassa (el que tenim assignat), ha estat reduït a la mínima expressió i la continuïtat que tenia a Terrassa, Rubí i Sant Cugat, ha estat suprimida.
De tot això, estava assabentat l'Ajuntament des de feia un any i mig i ni tan sols, va tenir la decència de posar-ho en coneixement dels ciutadans, per tal de que no els hi vingués de noves.
El mateix dia en que es va reduir/suprimir el servei, ho va publicar a la seva web i uns cartells, difícil d'entendre pels usuaris, es van penjar a les parades.
Darrerament uns ciutadans han recollit signatures, per tal de reclamar una solució a l'Ajuntament, doncs són moltes les persones, que no tenint vehicle propi, ni mitjans per accedir a un transport particular, han de passar un viacrucis per anar a fer qualsevol prova mèdica i en el cas d'estudiants i treballadors que anaven a Terrassa, Rubí o Sant Cugat, s'han vist obligats a utilitzar mitjans particulars i, com a tal, més despesa i més contaminació.
La resposta de l'Ajuntament, "no tenim competències" i "no tenim diners" mentre veiem com, imparablement, es van anomenant càrrecs municipals entre membres i simpatitzants de partits polítics, com si els diners sobressin i amb un cost anual que a hores d'ara, podem xifrar en uns 600.000 €.
El proper dia 25 de setembre, es llegirà al Ple Municipal, un manifest en defensa del transport públic a l'Hospital de Terrassa i al que hem convocat a tots els veïns per recolzar-lo.
 
 
blog comments powered by Disqus