FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
DON LÍMPIO ARRIBA A SANT QUIRZE

L’alcaldessa, en la seva habitual “arenga” de la Festa Major, en la que es parla més de lo bé que ho fan els nostres polítics, enlloc de parlar de festa, tradició i societat, ens ha anunciat grans moviments a Sant Quirze.
Perquè la gent ho pugui entendre, part del que no s’ha fet aquests darrers anys, es farà ara a corre-cuita, malament i  amb gran soroll i és que el tema està clar:

ARRIBEN LES ELECCIONS MUNICIPALS

Caldrà que totes les associacions, entitats, particulars, veïns, etc... es posin les piles i intentin arrancar aquelles obres, millores o subvencions que porten temps esperant, això sí, que siguin visibles i que es puguin inaugurar i fer fotografies, com correspon a la pompa oficial.

De moment ja hem vist els primers llançaments de diners a la paperera, mentre seguim esperant,  una millor connexió de l’autobús a l’Hospital, la retirada de les línies elèctriques, la millora de voreres, carrers, clavegueram i arbrat.
Properament veurem més inversions que ratllen lo absurd, en una època de crisi, amb serveis públics retallats i de les que us informarem.
Amb una mica de sort, l’any que ve ens visitarà el del “algodón no engaña”.

   
 
blog comments powered by Disqus