FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
QUINA VERGONYA PEL POBLE

De vergonyós, una vegada més, hem de catalogar com s’ha portat el tema de l’autobús de Terrassa, fem memòria:

Anys va costar que el bus a Terrassa passés a tenir un servei digne, en el que teníem un autobús cada hora en cada sentit i el recorregut arribava fins a Rubí i Sant Cugat.

D’un dia per l’altre es suprimeixen serveis, així com el recorregut  i l’Ajuntament afirma que feia un any que ho sabia i que no pot fer res al respecte, donat que no té competències.

Els veïns afectats, bàsicament els que anaven fins a la Universitat de Terrassa i tots els que es desplaçaven fins a l’Hospital, han de buscar-se solucions alternatives, utilitzant transport particular, amb el que això representa en cost econòmic i medi ambiental.

Quan els veïns s’organitzen i pressionen  l’Ajuntament, llavors tot són excuses i quan es convoca al veïnat a anar al Ple Municipal a mostrar el seu malestar, de cop i volta la Generalitat anuncia que amplia els serveis.

Només cal anar a la parada per veure que passem de 9 a 10 autobusos diàris i que els nous serveis es fan suprimint-ne d'altres i allargant els existents fins a l'Universitat.

Ara i fent gala de la seva hipocresia i aprofitant les eleccions municipals de l’any que ve, l’Ajuntament no ha tardat ni cinc minuts en posar-se les medalles d’aquesta brillant maniobra i que han pagat, com sempre, els usuaris del servei i molt especialment, gent gran, amb problemes de mobilitat i sense recursos.

El que més ens ha sorprès en el Ple Municipal d'ahir, ha estat la "barra" amb la que l'alcaldessa diu, que qui tingui un problema que li digui, quan ni tan sols contesta els escrits enviats i en el torn de precs i preguntes, ha tallat el micròfon amb la frase "ni paraules ni hòsties". Tan sols li ha faltat dir "la calle es mía"...

Quina vergonya per Sant Quirze!!!

 
Tot els horaris del transport públic
 
blog comments powered by Disqus