FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
TORNA LA FANFÀRRIA A SANT QUIRZE, PARLEM-NE?

Per no cansar al veïnat, nosaltres no parlarem del 9N, avui parlarem del nou Informem.
Recordem que ara farà uns 3 anys va deixar-se de publicar, després que la Fiscalia Anticorrupció va cridar al Sr. Esteve Escuer, membre de CiU i gerent de l'empresa INTUS (la que editava l'Informem a Sant Quirze), per haver rebut un sobre amb 13.000 € del Sr. Millet (el del cas Palau).
Ara, després d'aquest temps, es torna a editar i  l'empresa adjudicada és INTUS, com no podia ser d'altra manera i perquè malgrat tot, el negoci continua.
Si donem un cop d'ull a la publicació, és més del mateix, molta propaganda de cara a les eleccions de l'any 2015, inversions que costaran 700.000 € i que, curiosament aporta la Diputació aquest any, totes vénen guarnides d'una gran parafernàlia i no aporten quasi res, al que es va prometre ara fa 4 anys.
Tampoc deixa de sorprendre’ns el fals tarannà de l'alcaldessa, molt propi del seu partit en aquests darrers anys, on es pretén donar a entendre una proximitat al ciutadà i que els que s'han intentat acostar-s’hi, saben perfectament, que son paraules i no fets.
I així continuaran les coses fins que arribin les eleccions municipals, on veurem com s'incrementen les mentides, com es canvia la realitat i com hi han bufetades per accedir a un lloc on, si no en traguessin profit, molts pocs s’hi presentarien.
Com a curiositat caldrà que es sàpiga, que en els anys en que no va sortir l'Informem, es va seguir pressupostant, igualment, la despesa i amb l'actual falta de transparència de l'Ajuntament, ens quedarem sense saber a on han anat a parar els 65.000 € de cost anual.

   
 
blog comments powered by Disqus