FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
REFORMA DEL PARC DE CAN FELIU. PARLEM-NE
A Sant Quirze vivim una nova manera d'entendre el que és un procés participatiu. El mètode és simple, si vols arreglar alguna cosa, ho encarregues a una empresa i li dius com ho vols, posteriorment reuneixes als veïns per explicar-ho, fas les fotos corresponents i dius que la gent ha participat en el projecte.
En la reunió del passat dia 24 la gent va exposar les mancances que hi veien al Parc de Can Feliu i les propostes de millora que desitjarien, que anaven des d'espais de música en viu, equipaments infantils, equipaments esportius i de salut, horts urbans, etc...
El que si ha de tenir clar la gent és, que els canvis estructurals no es duran a terme perquè el projecte ja està realitzat i no el faran de nou.
Aquesta manera d'entendre la participació ciutadana és la que es ve utilitzant des de fa temps i fins hi tot, les fotografies de les reunions han estat utilitzades pel partit en el govern en les darreres eleccions municipals, per tant tampoc seria cap barbaritat demanar que la participació fos com quan es va fer la reforma de La Patronal, on primer es copça l'opinió de la gent, es fa el projecte en conseqüencia i s'executa.
Trigarem encara bastants anys en poder arribar a una veritable participació ciutadana, tant sols ens cal trobar governants que ho facin per Sant Quirze i no pels seus propis partits.
 
Resum de la reunió sobre la reforma del Parc de Can Feliu
 
blog comments powered by Disqus