FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
TAXES, IMPOSTOS I PRESSUPOSTOS 2015
Si no és membre d’alguna de les 132 famílies nombroses o el seu cotxe te més de 30 anys, el 2015 no notarà cap canvi en els impostos.
La raó està en que el proper mes de maig tenim eleccions municipals i seguint la manera de pensar habitual dels nostres polítics, toca no apujar els impostos i així oblidar els darrers quatre anys.
Per quadrar el pressupost caldrà reduir despeses, esperar ingressos extra o endeutar-se per poder acabar l’any 2015 i així el 2016, amb les eleccions ja fetes, apujar els impostos per sobre de l’IPC
El 2015 gastarem uns 800.000€ menys que el 2014 i ho farem en dos capítols l’inversió i els crèdits que hem de tornar, això si augmentarem les despeses de personal que ja passen a ser la principal despesa (quasi 8 milions d’euros). Per posar un símil que tothom entengui, portem 4 anys en el que tant sols gastem en els serveis que necessitem (llum, escombraries, parcs, etc...) i en una legió de quasi 200 funcionaris, això si, no invertim ni un euro en la nostra casa, simplement esperem que els altres (Generalitat, Diputació) ho facin, mentre nosaltres ens dediquem a guarnir-la amb floretes, mentre va caient a trossos.

Consulta totes les taxes i impostos del 2015

 
Consulta els pressupostos del 2015
 
blog comments powered by Disqus