FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
SI VOLS UN iPAD, COMPRA-T'EL

Aquests dies la Companyia d'Aigües (CASSA), ens bombardeja amb publicitat de la campanya que està duent a terme, per tal de que els usuaris es passin a la factura electrònica.

Com en qualsevol campanya d'aquest tipus, l'objectiu es estalviar-se el cost de generar i enviar les factures en paper, l'esquer UN iPAD.

Els participants hauran de cedir els drets de publicació dels seu nom, adreça i imatge en qualsevol mitjà de comunicació.

Per acabar, recordarem que CASSA a Sant Quirze, va canviar unilateralment i sense autorització municipal, l'horari d'atenció als usuaris, horari que estava pactat en el contracte i que nosaltres vàrem tenir que denunciar, davant la passivitat de l'Ajuntament. També hauríem de comentar les constants avaries que es produeixen a la nostra xarxa, així com el contenciós en el sistema de càlcul de les tarifes.

Hagués estat desitjable que CASSA hagués descomptat aquest estalvi dels nostres rebuts, però amb aquestes premisses, el nostre consell és: si vol un iPad, compra-t'el.

   
 
blog comments powered by Disqus