FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
CARTA D'UN VEI DE LOS ROSALES
 

Benvolguts veïns de Sant Quirze,

Sòc vei del Carrer del Pont al Barri Los Rosales, potser pel nom no el conegueu però si us dic que es el carrer per on passa un gran nombre de cotxes a tota hora per accedir a la C-58 passant sota el túnel dels FFCC sabreu d’ on us parlo.

El motiu de la meva carta no es el fet de que passin tants cotxes superant el límit de velocitat establert al carrer, pràcticament doblant-lo, sino la problemática que trobem tots els veïns del carrer al treure els nostres propis cotxes del pàrking.

La velocitat a la que solen passar els cotxes, tot i els ressalts amb pas de peatons existents, i el poc espai de vorera, poc més d’un metre, fa el sortir de casa amb el cotxe un esport de risc. La poca visibilitat i l’exces de velocitat fa que en moltes ocasions molts dels cotxes que circul·len pel càrrer parin a pocs centímetres de nosaltres.

Però el motiu de la meva carta no es realment aquest, sino el fet de que en més del 80% dels casos som increpats i insultats pels ocupants del cotxes que baixen. Aquests ocupants, veïns de Sant Quirze com jo i procedents de barris propers com Sant Quirze Park, Vallsuau o Sant Quirze Jardí per exemple tenen el costum de faltar-nos el respecte desde el segon 0.

Els volía demanar, o millor dit, us volia demanar si sou habituals del càrrer, que nosaltres no som veïns de segona, mereixem el mateix respecte que qualsevol vei del vostre carrer i enteneu que també tenim la necessitat de treure els nostres cotxes del pàrking sense que ens faltin el respecte, a nosaltres o a la nostra mare indistintament. Si feu tard com sembla ser, amb aixecar-se 5 minuts abans hi ha prou, nosaltres no en tenim la culpa.

 
  Nota de la Federació:
Pel que tenim entès sembla ser que el mateix problema tenen, els veïns que viuen davant del CAP i a que les hores d'entrar a la feina es reprodueixen els mateixos problemes.
Hauríem tots de ser més conscients d'aquesta problemàtica i posar-hi una mica de la nostra part, per gaudir d'una millor convivència.
 
blog comments powered by Disqus