FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
ESTEM D'ELECCIONS, DISCULPIN LES MOLÈSTIES
A aquestes alçades a ningú ja li estranya que apareguin els carrers pintats, s’arreglin voreres, es pinti mobiliari urbà i fins i tot, s’instal·li una andròmina cardiovascular al Parc de Les Morisques, que ens costarà 73.000 €.
Tampoc no costa molt entendre i degut al baix nivell dels nostres governants, que aquests segueixin pensant que som tontos i que el que compta és el que es fa 6 mesos abans de les eleccions i no el que es va prometre i evidentment, no s’ha fet.
Han passat 4 anys que la paraula crisi, ha suposat increment d’impostos, retalls en la despesa i la inversió, incompliment de promeses electorals i de cop i volta, com qui no vol la cosa, apareixen els diners, les subvencions i sembla que tot flueix, i és que...

JA QUEDA MENYS PER LES ELECCIONS!!!

Aquells cotxes que es van deixar les rodes o els amortidors en els ressalts, ara apareixen anivellats, alguns afortunats els hi arreglen dotzenes de rajoles de la vorera fetes malbé fa anys, a d’altres els hi pinten les reixes dels parcs infantils, mentre d’altres ni les tenen, però a tot no s’arriba i quatre anys no invertint, es noten.
Per tant qui no espavili ara, es quedarà sense cap millora, almenys per 4 anys més, a excepció dels veïns d’il·lustres governants del poble, que poden veure com en les eleccions passades, ja se’ls hi van asfaltar el carrer i en aquests 4 anys s’ha cuidat, amb gran exquisidesa, la decoració de rotondes, el pintat de carrers, la poda de marges, nous elements de seguretat al carrer, etc..

 
blog comments powered by Disqus