FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
 
Tancar
 
QUI DIA PASSA ANY EMPENY (I)

Mentre vivim aquests dies envoltats en un món de fantasia i il·lusió, a l’estil Disney,  el que podem veure com se’ns diu que es renovarà La Patronal, el Parc de Can Feliu, la il·luminació dels carrers en baix consum, actuacions a la via pública i fins i tot un Green Parc, on per la mòdica quantitat de 73.000 € que hem pagat els veïns, podem carregar el mòbil, oblidem que viure a Sant Quirze no ha estat tan bonic com ens ho volen pintar. Avui exposarem un dels molts casos:
Any 2010, un resident de l’avinguda Egara, degut a la seva minusvalidesa, demana a l’Ajuntament que rebaixi unes voreres, per tal de poder arribar amb la seva cadira de rodes al CAP, sense tenir que fer-ho pel vial on circulen els cotxes. Com era d’esperar, la callada per resposta.
Es demana via Associació de Veïns, que es doni sortida a aquesta reivindicació: Resposta del Cap de l’Àrea de Territori (que properament se’l jutjarà per adjudicacions irregulars a Sant Quirze) “no és rendible la inversió”.
Any 2015, el veí es trasllada a viure a Sabadell on té més a la vora els serveis sanitaris, amb el transport adequat i amb les voreres amb guals.
Si observem les voreres de Sant Quirze, veurem que la gran majoria no tenen guals on poder transitar, ja no persones amb minusvalidesa, sinó carretons de compra i cotxes d’infants.
Això sí, tenim un Green Parc per carregar el mòbil, això és el que l’Ajuntament entén per qualitat de vida.

Sant Quirze la Suïssa del Vallès, al menys per alguns.

 

   
 
blog comments powered by Disqus