FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
QUI DIA PASSA, ANY EMPENY (II)
Tancar

Com ja denunciàvem ara fa uns dies, a Sant Quirze s'han entestat a fer-nos creure que vivim en un món meravellós i en un poble que no té rival.
Avui portem un bon exemple de com llençar els diners públics.
Regidoria de Turisme, Comerç i Ocupació (tal i com ho senten), temes que nosaltres creiem estan en mans del Consell Comarcal i de la Generalitat, però sembla ser que no és així.
Pressupost 2015: 429.000 € dels que 312.000 € són salaris de funcionaris.
A que es dediquen? Algú ho sap? Són molts diners en salaris per un poble en el que el comerç es queixa, de que no té l'atenció de l'Ajuntament, en el que dediquem 500 € a la promoció del turisme i en el que seguim protegint els grans projectes i les grans superfícies comercials, en detriment del comerç local.
Descobrim que aquesta regidoria, organitza una Nit de l'Empresa en la que 4 d'elles (empreses familiars) es premien, però que tan sols una és de Sant Quirze i les altres tres, ni tan sols pertanyen a la nostra Comarca, en un acte presentat per una periodista famosa, que dubtem que ho faci per amor a l'art.
Això no ho hauria d'organitzar la Generalitat? Per què ho fem a Sant Quirze? Tots aquests diners, no estarien més ben invertits aquí?

Aquí no acaba la despesa. Londres 19-20 de març d'enguany, s'organitza el Congrés "Service Design Government" en el que trobem presentacions de diferents regions angleses com Derbyshire, Cambridgeshire, transports de Londres i entre mig de totes elles, l'Ajuntament de Sant Quirze que presenta el disseny de l'OAC.
Quant ha costat enviar a/als funcionari/s a Londres? Quin benefici en treiem d'aquesta presentació? Els hi ha interessat als anglesos l'OAC, si a Sant Quirze estem convençuts que poca gent sap el què és?
Què en pensa el comerç? I la gent?
Són diferents maneres de veure on invertir els diners, però nosaltres aquí, no entenem quin interès hi ha en organitzar això i perquè quedar be amb aquestes empreses, vostè sí?.

   
 
blog comments powered by Disqus