FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
Tancar
 
VIA CRUCIS I BUNYOLS ELECTORALS

Ja estem immersos en plena campanya electoral. Hem vist com els partits polítics sortien al carrer a demanar el parer dels ciutadans (com si no tinguéssim demandes a fer durant 4 anys). Algun partit polític ni tan sols ha sortit al carrer, desconeixem si és perquè van sobrats, no tenen gent o tenen por de que els hi tirin tomàquets, algun fins i tot ha esborrat les sigles de la porta de la seva seu.
Per animar aquests dies de recolliment i meditació, l’alcaldessa ha tingut a bé no autoritzar el repartiment de la revista de maig de la Federació de Veïns, així com la col·locació de cartells i pancartes informatives. Recordarem que ara fa quatre anys, vàrem repartir el document “passem comptes” on es feia balanç de les promeses electorals i les actuacions fetes.
Sembla doncs, que aquests tipus de bunyols que no van farcits de productes ensucrats, com corresponen a la Suïssa del Vallès, no són del seu grat i ha decidit comunicar-li al jutjat degà de Sabadell, aquesta decisió.
I així estan les coses, pendent del que digui la Junta Electoral, però el que sí tenim clar, és que la Constitució empara el dret i la llibertat d’expressió: Per tant, els bunyols farcits o no, se’ls acabaran menjant, encara que no sigui Setmana Santa
.
   
 
blog comments powered by Disqus