FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
Tancar
FIRA D'ENTITATS

El passat dissabte i diumenge hem tingut la II Fira d’Entitats de Sant Quirze, en la que hem pogut copsar l’opinió i les queixes de veïns de diferents llocs de Sant Quirze, hem pogut parlar amb ells tot explicant el que fem, així com exposant grans temes en plafons informatius.
Malgrat que el temps va acompanyar, hem trobat menys visitants el dissabte i molts més el diumenge, encara que val a dir que molts també ho feien des de localitats veïnes.


També hem tingut l’oportunitat de debatre amb representants de partits polítics, juntament amb Sant Quirze Empresarial, el que ens agradaria que fos el futur del poble i que els propers mesos, anirem perfilant i fent públic.


En el concurs “Si vius a Sant Quirze, arribaràs lluny”, els veïns introduïen el nom del carrer on viuen, al plànol de la web municipal i qui estava més lluny del centre del poble, era el guanyador. Per estrany que pugui semblar, el guanyador ha estat un veí del carrer Rubí, que al introduir el nom del seu carrer, la web municipal informava que es trobava a la ciutat de Gonzalo Rodrigo a l’estat de Durango (Mèxic).


Enhorabona al guanyador , esperem que el proper rebut de l’IBI no li arribi de tan lluny i que amb el que paguem, l’Ajuntament tingui a bé penjar un plànol en condicions.

   
 
blog comments powered by Disqus