FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
Tancar
 
I ARA QUÈ?

Passat un mes de les darreres eleccions i amb el nou Ajuntament constituït, la pregunta és, i ara què?
Són moltes les coses que cal parlar i retocar.
Fa 8 anys que venim queixant-nos de la falta de diàleg, transparència i participació de l'Ajuntament sortint.  Per tant, si el nou govern municipal compleix el que va dir, caldrà que ens posem en marxa per abordar temes, uns que calen solucionar i d'altres que cal parlar amb veïns i entitats.
Tres eixos formen per nosaltres, els problemes que cal resoldre’s i/o parlar:

  • El reconeixement d'aquesta Federació, com una Entitat més del poble, amb tots els drets i deures com qualsevol altre Associació i que fins ara se'ns havia negat.
  • Solucionar les queixes veïnals existents sobre sorolls, trànsit, seguretat i via pública, que fins ara ens han arribat.
  • Abordar els grans temes que cal discutir entre tots i arribar a un acord, sobre quin Sant Quirze volem els veïns, que difereix bastant del que volen els grans partits polítics i els seus interessos.

Caldrà veure quin Consell de Poble es pot constituir, com afrontem la protecció de Galliners, els problemes de les línies elèctriques i l'aeroport, les deficiències a la via pública i als serveis d'aigua i clavegueram, com afrontem el futur del poble, respecte l'urbanisme, com podem ajudar a millorar els serveis de l'educació, la sanitat i l'assistència social. De quin transport disposarem per moure'ns dins i fora de Sant Quirze, quin futur  espera al comerç local i així un llarg etcètera de temes, que no podem demorar i que cal afrontar el més aviat possible, doncs portem massa temps perdut.

   
 
blog comments powered by Disqus