FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
Tancar
 
FREGITS PER LA CALOR I QUELCOM MÉS
 

Tenim dues línies elèctriques que travessen Sant Quirze, una des del Castellet fins a Can Pallàs, la que menys impacte te a les vivendes i la que va dels Rosales fins a l'avinguda Egara, passant pel mig del poble (Rosales, Pladellorens, Fleming i avinguda Egara).
Aquests dies d'estiu i degut a l'augment de consum pels aires condicionats, el consum energètic és més alt i com a conseqüència indirecta, la radiació electromagnètica que les línies produeixen.
La darrera medició que hem realitzat, ens indica que el consum no es realitza en una sola línia, com passava en altres ocasions, sinó que va distribuïda entre les dues línies existents.
Recordarem també que el soterrament d'aquestes i malgrat les promeses electorals fetes cada 4 anys, segueixen sent això "fum". Segons el darrer govern municipal, aquest any començaria el soterrament: es pot observar que també ens van vendre fum.

Ara per ara, no es veu cap horitzó en el que es doni solució al problema. Mentre tant, aquí us deixem tota la informació que tenim al respecte.
Consulta tota la informació aquí
 
blog comments powered by Disqus