FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
Tancar
 
SOBRE L'AEROPORT

Els propers dies, ens reunirem amb els veïns de Barberà i Badia, així com amb la direcció de l’aeroport de Sabadell.  A la cartera de temes a parlar, està com a primordial, reprendre la Comissió de Control de l’aeroport que la Generalitat va deixar de convocar fa uns anys, malgrat les queixes veïnals al Síndic de Greuges i al Parlament.
Creiem que per totes les parts és imprescindible que aquesta Comissió funcioni, doncs les activitats que es realitzen, les queixes, els incompliments, etc... moren en munt de burocràcia, generen recels i malentesos entre totes les parts implicades.
També, mirarem de trametre les queixes pels vols irregulars d’avionetes i helicòpters, sobre el casc urbà de les tres localitats, l’aterrament d’un aparell jet que no compleix els requisits del fabricant i que així ha estat denunciat pel Defensor del Pueblo, els aterraments irregulars de les avionetes contra incendis, així com els festivals i/o actes extraordinaris que es realitzen a l’aeroport.
Intentarem implicar als tres ajuntaments, en tots aquests temes i  mantindrem informats, com fins ara ho hem fet, a la ciutadania.

   
 
blog comments powered by Disqus