FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
Tancar
 

JUDICI AL EX-CAP DE TERRITORI

El passat dijous dia 8 va tenir lloc al Jutjat Penal nº2 de Sabadell, la causa contra l’ex-cap de Territori Sr. Jordi Huguet, imputat per la Fiscalia anticorrupció, per assignacions fetes de projectes, a dos arquitectes amb els que era soci de l’empresa  Q14 Serveis Arquitectura.
El judici va durar 5 hores i en ell la Fiscalia va donar per demostrat que, efectivament, les assignacions es van fer en les dates en les que segons el registre mercantil, el Sr. Huguet formava part d’aquesta empresa, mentre la defensa atribuïa el ball de dates, a errors comesos a l’hora de fer els tràmits  de constitució, modificació i baixa d’aquesta.
En les conclusions finals, un dels advocats de la defensa, va afirmar que allò era un judici polític, mentre l’altra advocada va tenir una picabaralla amb la pròpia Fiscalia, la qual cosa dóna a entendre la importància d’aquest judici, doncs hem de recordar que el Sr. Huguet, va ser encausat en el cas del 3% i encara està pendent de judicis per tot aquell tema.
Recordarem també que el Sr. Huguet, va ser nomenat a dit, per l’anterior govern municipal de CiU, PSC i PP, l’agost 2008 i cessat el març de 2013, amb un cost final de 284.000€  que, naturalment, hem pagat els de sempre.
Veurem ara què diu la jutgessa del cas.

   
 
blog comments powered by Disqus