FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
Tancar
 
COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE L'AEROPORT

La darrera reunió de la Comissió de Seguiment de l'aeroport de Sabadell, va tenir lloc a finals de l'any 2009. El 2010 al veure que no es convocava de nou, vàrem requerir a la Generalitat que es complís l'acord pactat, però aquesta ja no va ser convocada.
Posteriorment, vàrem recórrer al Síndic de Greuges que malgrat portar l'incompliment al Parlament, tampoc va aconseguir que l'Administració complís amb la seva obligació.
Darrerament i amb l'increment dels vols, els veïns de Barberà i Sant Quirze del Vallès, vàrem acordar sol·licitar a la Generalitat, que convoqués de nou, aquesta Comissió, doncs creiem que és el fòrum on els problemes, incidències i opinions, s'han de posar sobre la taula.
Els darrers anys hem vist com encara existeixen incompliments en els vols d'avionetes i helicòpters.  Més recentment, tenim volant sobre els nostres caps, aparells reactors, així com les intencions d'Aena de potenciar aquest aeroport amb vols corporatius i, per tant, increment de vols, sorolls i d’inseguretat.

Veurem què en diu la Generalitat.
 
blog comments powered by Disqus