Federació d'Associacions de Veïns de Sant Quirze del Vallès
Propera reunió - Masia Can Feliu:   

POLÍTICA LOCAL
Ningú ofereix tant com qui no complirà
3 ABR 2016

Rancúnia és el que sembla sentir l'ex alcaldessa de Sant Quirze, envers aquesta Federació de Veïns, a la que deu culpar, pel seu poc èxit a les urnes, així al menys ho manifesta en un escrit, penjat a la web de l'Ajuntament, acusant-nos de repartir papers tendenciosos i malintencionats.
Quan s'obra un procediment judicial, per presumptes indicis de mala praxis a l'Administració, vol dir que la Justícia no té gaire clar, la manera en que s'han fet les coses i més si tenim en compte, el poc temps que van tardar tots en retornar els diners i en manifestar que no sabien per quin concepte el cobraven, això sí quan els ciutadans opinem sobre la gestió de l'ex alcaldessa som malintencionats, aquest és el concepte que té de la democràcia, tan brillant personalitat.
També caldrà recordar a la Sra. Mundi que les eleccions es perden, generalment, per les mentides que s'acostumen a dir, en presentar-se a les eleccions i pel que s'ha fet al governar 8 anys, com per exemple la wifi gratuïta, la retirada de l'alta tensió, la residència d'avis, el carnet VIP, els nomenaments a dit, adjudicació d'un nou complex esportiu, increment del servei d'autobús urbà, les adjudicacions que ara investiga la Fiscalia Anticorrupció, el judici a l'ex cap de Territori per adjudicacions il·legals, sentència recorreguda ara per la Fiscalia, el reformar el reglament d'Entitats per tal de legitimar la no subvenció de la Federació de Veïns, l'intent de prohibir la distribució de la revista de la FAV i així podríem seguir fins a esgotar tota la pàgina.
El govern de la Sra. Mundi va ser, per desgràcia, dels qui li van donar la seva confiança, com una novel·la barata, "molta fama i poc contingut".
I aquí donarem per tancat el tema, doncs qualsevol discussió sobre això, no reporta cap benefici als veïns, més preocupats per temes reals, que per la vida i miracles de la Sra. Mundi.