Federació d'Associacions de Veïns de Sant Quirze del Vallès
Propera reunió - Masia Can Feliu:   

ELECCIONS
Ja anem tard
29 MAR 2019

Com ve sent habitual cada període electoral, els governs municipals de torn, s’afanyen a fer totes aquelles obres, lleis i reglaments que, en quatre anys no han estat capaços de tirar endavant.

Ahir es presentava al Ple Municipal l’aprovació del Reglament de Participació Ciutadana, la del Pla d’Ordenació Urbanística i la del Programa d’actuació municipal de l’habitatge, tots tres d’un pes prou important pel poble.

En el cas del primer i sempre segons les promeses electorals, es tenia que posar en funcionament al cap d’un any i de retruc, el del Consell de Poble i el del Síndic de Greuges municipal, dues figures que no veurem al menys fins el proper quadrienni.

En un altre ordre de coses i també a corre cuita, s’intenta acabar un tram de carril bici de 300 metres de la via verda, a prop de l’estació, una via que ha comportat un important enrenou a tots els veïns que feien aportacions al punt verd, al tenir que donar voltes per la zona industrial de Can Canals, quan creiem que, compartir carril bici i cotxe en una zona industrial, no es tan complicat, com ho demostren en altres països europeus.

En pocs dies entrarem en barrina electoral, que Déu ens agafi confessats.