POBLE

Via pública, un cúmul de despropòsits

23 OCT 2019Sant Quirze ha estat una població que va créixer, molt ràpidament, passant dels 8000 als 17000 habitants entre el 1990 i el 2006. Fruit d’aquest creixement ha estat un descontrol, no tan sols en els serveis que es necessitaven (escoles, CAP, escombraries, gestió, etc...) sinó també en la via pública, com ara estem comprovant i patint.
Voreres que patinen, escocells que no es netegen, parterres mal construïts, arbres que no s’han restituït, arbres que s’han posat on no tocava, xarxes de distribució construïdes a corre cuita i una llista tan llarga, que no acabaríem mai, tot ben amanit al llarg del temps, per uns polítics més interessats en posar rotondes per lluir floretes, que en la seguretat/inseguretat que generen.
En els darrers 20 anys ningú s’ha preocupat de tenir i aprovar, a llarg termini, plans d’asfaltat, de manteniment de mobiliari públic, de reciclatge, etc... En parlarem a la propera revista, on intentarem fer-ne un resum, el més extens possible, doncs el tema dóna molt de sí.