MOBILITAT

Pla Especial de Mobilitat del Vallès

08 FEB 2020La Generalitat ha posat en exposició pública, el Pla Especial de Mobilitat del Vallès (PEMV) que descriu totes les actuacions a fer a la comarca ara i en el futur.
El PEMV toca tots els àmbits de mobilitat des de ferrocarril, bus, carretera, bicicleta, vianants, etc... el podeu consultar aquí.
Les afectacions Sant Quirze, passen per l’ampliació de carrils a la C58 (obra actualment en execució), la connexió per bicicletes i vianants amb Sabadell (per la zona del BCN Moda) i la millora de la C-1413, que inclou la variant de Sant Quirze.
Aquestes actuacions de millora pactades entre l’Ajuntament de Sant Quirze i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, esperem que no quedi tan sols en un projecte i s’executin les obres el més aviat possible en benefici de tots els veïns.
Tanmateix, es preveuen a altres indrets de la comarca, noves estacions de FGC i RENFE, nous intercanviadors entre línies, autobusos llançadora i increments de serveis bus a zones més allunyades.
Ara tan sols caldrà veure els terminis d’execució i esperar, que no es quedi en tan sols un projecte i s’executin les obres.