AEROPORT

Ens segueixen prenen el pèl

5 DEC 2020


Ara farà 15 anys que una avioneta que sortia de l’aeroport de Sabadell va caure al mig de Badia i un mes després, una altre s’estavellava contra una grua a Sant Quirze del Vallès, total 6 morts.
Arrel d’aquests accidents i l'arrogància del llavors president de l’aeroclub, van fer que el Ministeri de Foment, tanqués l’aeroport.
Posteriorment un pacte signat per AENA, Generalitat, Aeroport i municipis veïns, va permetre la seva obertura i una de les condicions era que les escoles de vol, no tinguessin activitat abans de les 11 hores dels dies festius. 15 anys després, les escoles de vol no compleixen el pactat amb el consentiment de la direcció de l’aeroport (AENA), que mira cap un altre cantó mentre això succeeix.
Hem presentat diverses denúncies als respecte, que a l’igual que la que vàrem presentar per la construcció d’edificis a Can Gambús, seguirem fins al final, doncs el veïnat estem farts de que ens prenguin el pèl i de tenir que suportar el soroll i la manca de seguretat, en benefici d’empreses que tenen, en l’aeroport, el seu negoci ben subvencionat per diner públic.