Perquè menteix urbanisme

19 OCT 2022

Urbanisme va tenir el seu paper en l’època d’expansió de Sant Quirze, mentre que, actualment, es limita a les llicències i no gran cosa més.

Darrerament ha estat protagonista, per la renovació de la llicència de cafè-teatre del Blau de Sant Quirze, que més que teatre està actuant com discoteca encoberta (segons els veïns) i que ha comportat i segueix comportant, un gran malestar al veïnat, botellots, soroll a altes hores de la matinada, controls d’alcoholèmia i en general, manca de civisme d’alguns usuaris, mentre la propietat segueix incomplint el que la normativa marca per aquesta activitat.


Urbanisme

No ens sorprèn la lentitud de l’Ajuntament en abordar aquests problemes, però no deixa de sorprendre’ns la “barra” (per dir-ho així) amb la que el regidor d’urbanisme es permet dir al veïnat, el que vol sentir, però no la realitat.

Molts pensaran que és el que fan els polítics, dir i no fer, trampejar i fer realitat aquella dita de “qui dia passa, any empeny”.

No és nova l’actitud d’aquest regidor, ja l’any 2008 a la pregunta de veïns de l’avinguda Egara, sobre la supressió del dipòsit d’aigua d’Egara, va contestar que allò anava afora, 14 anys després allà continua la torre de l’aigua i el regidor.

Potser caldria pel bé i el futur de Sant Quirze, demanar a aquest regidor que plegui.