Sense bitllet de tornada

23 NOV 2023

Ara farà 5 anys, cap el mes d’abril del 2018, vàrem portar a l’Ajuntament les queixes veïnals, pel mal funcionament del transport al bus que teníem i tenim a Sant Quirze, doncs la freqüència de pas a les hores de més utilització, ha passat de 27 minuts per trajecte a 37 minuts en menys de 10 anys.

autobus

En aquell moment vàrem proposar seure a la taula amb la companyia TUS, l’Ajuntament i els veïns. Es van fer 3 projectes de rutes noves, així com l’augment de la freqüència de pas, tot plegat 200.000 € (segons TUS), però vet aquí que arriba el Covid i queda tot suspès. Passa el temps, desapareix la crisi sanitària i aprofitant que es negocia el conveni de construcció de la zona d’El Castellet, l’Ajuntament, curiosament, introdueix un cobrament de 200.000€ en concepte de millora del transport públic.

Preguntat sobre l’ampliació del servei, sembla que ara estan estudiant una altra opció d’un mini bus, això vol dir que seguirem sense millores i, en tot cas, això acabarà com els diners destinats al soterrament de les línies elèctriques (també del Castellet), que el govern municipal anterior (CiU, PSC, PP), en un joc de mans brillant, va deixar-ho en unes fotos de carrers sense línies elèctriques i mai més em vàrem saber dels fons.