Feina fuig, mandra no em deixis

18 DES 2023

Amb la sequera tots en som o hauríem de ser conscients, del malbaratament d’aigua i de mantenir les nostres instal·lacions, en la millor de les condicions, per tal d’evitar fuites i pèrdues d’aquest bé tan preuat.

ruc

Ara li toca a l’Ajuntament regular el que farà, per aplicar les mesures sobre sequera que regula la Generalitat i quan l’Administració s’hi posa, tan sols té una direcció on posar el seu ull, com els rucs quan tiren del carretó o es planten perquè ja no volen seguir treballant.

Responsables, faltes, infraccions, sancions, denúncies i que no falti una taula d’imports de les sancions, això sí, que ningú esperi trobar algun article que parli d’exempcions per fuites produïdes per causes no atribuïbles al veí. D’aquesta manera, si es produeix una fuita fortuïta al seu domicili, no li quedarà més remei que quedar-se sense aigua, pagar la reparació, pagar una multa i, en tot cas, recórrer als tribunals, doncs l’ordenança municipal no preveu que això es pugui produir.

L’ordenança diu que, el control i vigilància d’aquestes normes, la realitzarà personal de l’Ajuntament i Policia Local, sense comentaris...